CHERESTEA
Cheresteaua este un material lemnos, cu fețe plane-paralele, obținut prin debitarea buștenilor, este întrebuințat în construcții și industria lemnului. Cheresteaua este utilizată atât pentru fabricarea binalelor cât și pentru obținerea mobilei. Este răspândită în esențe de fag , brad, molid, nuc, pin și stejar.
COMENZI PERSONALIZATE
Putem veni in ajutorul dumneavoastra si sa va consiliem in materie de lemn pentru constructii si proiecte. Va vom face un pret si un pachet de servicii competitiv.
LEMN SURSE CONTROLABILE
Pretul nu trebuie sa fie singurul criteriu atunci cand decideti sa cumparati. Pe langa calitatea acestuia, este necesar sa stiti si de unde provine si ca nu este din surse necontrolabile sau chiar ilegal vandut.
Previous
Next

SERVICII

dupa taierea bustenilor urmeaza debitarea acestora, care se face folosind ferastraie speciale ce permit o flexibilitate crescuta si un randament optim. Debitarea are ca rol valorificare texturii si a designului lemnului, si inca din acest moment se face valorificarea lemnului pentru a fi folosit in crearea de mobila, sau alte astfel de produse.

oferim si servicii de prelucrare cherestea, si ne puteti contacta in cazul in care doriti astfel de lucrari, pentru crearea unor modele, sau a unor materiale de constructii din busteni.

putem oferi si servicii pentru sortarea lemnului, si il putem alege pe cel mai potrivit pentru ceea ce aveti dumneavoastra nevoie. Bineinteles, asiguram si o buna impachetare pentru transport.

aceste servicii vin in ajutorul dumnevoastra, pentru a avea o idee despre ceea ce aveti nevoie, indiferent de modul in care veti folosi lemnul. Lemnul va fi asezat, si taiat la aceeasi marime, si in acest fel va fi mult mai usor de transportat.

putem marca lemnul sau loturile de lemn in functie de cerintele clientilor, si de asemenea il putem prelucra pentru ca acesta sa fie usor de transportat, si sa corespunda cu nevoile pe care le aveti

PRODUSE

LIVRARE

La dramforest.ro producem si comercializam cherestea pentru cele mai diverse lucrari de constructii. Comercializam si livram zilnic cherestea uscata, sau cherestea verde din sursa lemnoasa variata. Vei gasi in oferta noastra cherestea din stejar, paltin, frasin, tei, fag si rasinoase.

dramforest.ro produce grinzi durabile si sigure din orice tip de material lemnos, oferindu-va posibilitatea de a comanda produse din lemn la dimensiuni preferentiale.

In functie de dimensiunea comenzii si distanta de livrare, poti beneficia de transport gratuit in zonele limitrofe

CONTACT

TRIMITE-NE

UN MESAJ

Contactati-ne! Aveti intrebari sau nelamuriri? Nu ezitati sa ne trimiteti un mesaj sau sa ne sunati la 0751.051.084

0751 051 084
SC DRAM FOREST SRL

STR. GARII NR. 1, DARMANESTI
BACAU
CUI 40409749 - J4/65/11.01.2019

    SUNTEM POATE CEI MAI BUNI DE PE PIATA

    @2020 DRAMFOREST.RO Toate drepturile rezervate.